,,Што си ти,, – Првата мотивациска книга на Мотивацискиот Говорник Снежана Билко

  ,,Што си ти,, е мотивациска книга која ќе ве однесе во еден мотивациско творечки свет, свет со многубројни предизвици, искушенија, соочување на различни духовни состојби на радост, љубов, среќа,...

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко – Дали се сметате себеси за потенцијален личен тренер? – Дали имате потенцијал и талент во вас кој чека на...

5 Причини зошто да бидете позитивни

Еволуциски е покажано дека е особено значајно постоењето на полните емоции во нашиот сопствен живот. Свое значење во човековиот развој како пријатните така имаат и непријатните емоции. Клучниот фактор за...

Како да ја зголемите вашата самодоверба

Самодовербата се стекнува со искуство. За да имате самодоверба во готвење треба да почнете да готвите. Да имате и да правите грешки и со самото тоа се стекнува искуство и...

Како да ги отстраните сите негативности во вашиот живот

Дури и доколку сте многу позитивна личност и напорно работите на тоа да имате позитивни чувства во врска со вашите цели кои сакате да ги остварите, ќе сфатите колку е...