,,РАЗГОВОРИ СО БИЛКО,, Разговор со Сашо Тасевски – актер, писател, стендап комичар ,,Треба сите да го слушаме нашиот внатрешен глас, тоа е еден вид манифестација на љубовта кон себе,,

You may also like...