Monthly Archive: август 2019

,,Посакај Промена,, – Мотивациски Семинар со Снежана Билко 29.08.2019 – 19ч

– ДАЛИ САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОМЕНА КОН ПОДОБРО КАЈ СЕБЕ? – ШТО Е ОНА ШТО ВЕ СПРЕЧУВА? – КОЛКУ СТРАВОТ Е ДЕЛ ОД ВАШЕТО СЕКОЈДНЕВИЕ? – САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОМЕНА,...

Промотивна понуда за пакет од осум индивидуални сесии по програмата ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, до 15.08 2019

Промотивната понуда за пакет од осум индивидуални сесии во траење од 90 минути два пати неделно можете да ја искористите доколку се пријавите најдоцна до 15.08.2019. За сите кои ќе...