Monthly Archive: мај 2019

,,Пет до дванаесет,, Промоција на книга – Снежана Билко

Промоцијата ќе се случи на:  06.06.2019 во 20ч ,,Булеварот на книгите,, во ,,Матица Македонска,, во Скопје  ,,Времето е илузија. Времето не постои. Она што постои е моментот сега и овде....