Monthly Archive: мај 2018

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко Септември 2019 – Дали се сметате себеси за потенцијален личен тренер? – Дали имате потенцијал и талент во вас кој...