Monthly Archive: април 2018

,,Разговори со Билко,, – Гостин: Наталија Ангелиус – ,,Децата со посебни потреби се само поразлични. Нивната посебност е во нивната различност.,,

На самиот почеток сакам да ти се заблагодарам што прифати да бидеш дел од рубриката ,,Разговори со Билко,, за првиот мотивациски веб портал во Македонија – www.bidivovortex.mk и морам да...

Љубете се себеси

Од овој сегашен момент можам да донесам само еден заклучок. Сите мои контрасти во својот живот ми се случиле затоа што сама сум ги привлекла во сопствениот живот. Сите тие...