Monthly Archive: октомври 2017

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко – Дали се сметате себеси за потенцијален личен тренер? – Дали имате потенцијал и талент во вас кој чека на...

Живејте го сегашниот момент

На сите оние души кои ве повредиле на било каков начин во животот, заблагодарете им се и испратете им многу љубов, од дното на вашата душа, со искрени и чисти...