Monthly Archive: јули 2017

5 Причини зошто да бидете позитивни

Еволуциски е покажано дека е особено значајно постоењето на полните емоции во нашиот сопствен живот. Свое значење во човековиот развој како пријатните така имаат и непријатните емоции. Клучниот фактор за...