Monthly Archive: мај 2017

Како да ја зголемите вашата самодоверба

Самодовербата се стекнува со искуство. За да имате самодоверба во готвење треба да почнете да готвите. Да имате и да правите грешки и со самото тоа се стекнува искуство и...

Како да ги отстраните сите негативности во вашиот живот

Дури и доколку сте многу позитивна личност и напорно работите на тоа да имате позитивни чувства во врска со вашите цели кои сакате да ги остварите, ќе сфатите колку е...

Бидете креатори на сопствениот живот

Кога ќе размислувате за вашето минато, ќе сфатите дека тоа ве направило тоа што сте денес. Сите луѓе кои некогаш во вашите очи биле лоши всушност биле вашите најголеми учители....