Monthly Archive: јануари 2017

Интервју со Кристина Булешиќ ,,Хрватската Louise Hay,, Мотивациски Говорник од Пула, Хрватска

Голема чест и огромно задоволство ми е што веднаш ја прифати мојата покана за интервју за првиот мотивациски веб портал во Македонија bidivovortex.mk. Се надевам дека ова е само еден...