Monthly Archive: октомври 2016

Како да се ослободите од негативните луѓе и нивната лоша енергија?

Без оглед на тоа дали се работи за некој член од вашата фамилија, ваш колега од работа, од пријател или пак од некоја непозната личност, средбата со една негативна личност...

Ви недостасува мотивација на вашето работно место?

Со помош на неколку чекори ќе ви се врати вашата мотивација.  Постојат методи кои можат да се применат со тоа што вашиот ентузијазам ќе остане на едно високо ниво. Како...

Во што верувате?

Дали ќе ви биде услишена вашата молитва не зависи од тоа во што вие верувате, молитвата ќе има одговор само доколку човековата потсвест реагира на менталната слика или пак мисла...

Колку се важни нашите емоции?

Суштината на Законот на привлекување е во тоа што се во космосот, па дури и на Земјата ги привлекува работите што слично вибрираат – мислите, сликите, емоциите, постапките, делата, и...

Како да ја измените вашата вибрација?

Ако се чувтсвувате тажно, тоа значи дека во вашиот ум моментално доминира една тажна идеја. Се што треба да направите е да ја измените идејата и автоматски ќе се чувствувате...