Category: Методи во Вортекс

Визуелизации

Визуелизацијата не е некоја посебна метода која ја нема секој. Секој има способност да визуализира. Една од најинтересните работи е дека двајца различни луѓе никогаш нема да замислат некоја работа...

Медитации

Медитацијата треба да се практикува секој ден бидејќи тоа е метода која ќе ни ги донесе најголемите промени во животот. Таа ќе не научи да ги анализираме и следиме сопствените...

Благодарности

Благодарноста е најдобриот начин за поткревање на вашата вибрација и за борбата против несреќниот живот и незадоволството. Верувајте, само благодарните луѓе се навистина среќни луѓе. Во текот на овој месец...

Афирмации

Потребно е да ги изговарате 3 пати во денот. Наутро, попладне и навечер. Можете да ги запишете, можете да ги изговарате во себе или на глас, или пак можете да ги читате....