Category: Закон за Привлекување

,,Пет до дванаесет,, Промоција на книга – Снежана Билко

Промоцијата ќе се случи на:  06.06.2019 во 20ч ,,Булеварот на книгите,, во ,,Матица Македонска,, во Скопје  ,,Времето е илузија. Времето не постои. Она што постои е моментот сега и овде....

ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ СЕСИИ ЗА ЛИЧЕН РАСТ И РАЗВОЈ ПО ПРОГРАМАТА ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, дел од учесниците кажаа:

ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ СЕСИИ ПО ПРОГРАМАТА за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, – Снежана Билко дел од учесниците кажаа: 1. Дали сте задоволни од индивидуалните сесии...

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко Септември 2019 – Дали се сметате себеси за потенцијален личен тренер? – Дали имате потенцијал и талент во вас кој...

,,Јас Можам,, – Мотивациски Семинар со Снежана Билко 20.04.2018 – Скопје

    Мотивациски Семинар со СНЕЖАНА БИЛКО -,,ЈАС МОЖАМ,, Почитувани, Ве поканувам на мојот следен мотивациски семинар под наслов ,,ЈАС МОЖАМ,, на 20.04.2018 во ,,Хотел Сквер,, – Скопје, со почеток...

Како да ги отстраните сите негативности во вашиот живот

Дури и доколку сте многу позитивна личност и напорно работите на тоа да имате позитивни чувства во врска со вашите цели кои сакате да ги остварите, ќе сфатите колку е...

Се во Универзумот е енергија со своја вибрација

Се во Универзумот е енергија и се вибрира. Нивото на вибрацијата се вика фрекфенција.  Се што гледате во овој момент има свое ниво на вибрација (фрекфенција). Димензијата во која што...