Category: почетна

,,Посакај Промена,, – Мотивациски Семинар со Снежана Билко 29.08.2019 – 19ч

– ДАЛИ САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОМЕНА КОН ПОДОБРО КАЈ СЕБЕ? – ШТО Е ОНА ШТО ВЕ СПРЕЧУВА? – КОЛКУ СТРАВОТ Е ДЕЛ ОД ВАШЕТО СЕКОЈДНЕВИЕ? – САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОМЕНА,...

Промотивна понуда за пакет од осум индивидуални сесии по програмата ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, до 15.08 2019

Промотивната понуда за пакет од осум индивидуални сесии во траење од 90 минути два пати неделно можете да ја искористите доколку се пријавите најдоцна до 15.08.2019. За сите кои ќе...

,,Пет до дванаесет,, Промоција на книга – Снежана Билко

Промоцијата ќе се случи на:  06.06.2019 во 20ч ,,Булеварот на книгите,, во ,,Матица Македонска,, во Скопје  ,,Времето е илузија. Времето не постои. Она што постои е моментот сега и овде....

,,РАЗГОВОРИ СО БИЛКО,, Разговор со Сашо Тасевски – актер, писател, стендап комичар ,,Треба сите да го слушаме нашиот внатрешен глас, тоа е еден вид манифестација на љубовта кон себе,,

Ти благодарам Сашо што веднаш ја прифати мојата покана да бидеш мој следен гостин во оваа рубрика. Се надевам дека сите читатели на www.bidivovortex.mk ќе уживаат во овој наш несекојдневен...

Очекувања…

Она каде што луѓето најчесто и најмногу грешат е фактот што имаат очекувања. Очекувања за некоја нивна замислена слика која во иднина сакаат и треба да ја живеат. Очекувaњата мене...

Отфрлете го чувството на себеобвинување

Честопати во животот ви се појавува чувство на себеобвинување, чувство на вина, грижа на совест или пак каење. Водејќи се од своите претходни избори понекогаш погрешни избори ви се раѓа...

,,Разговори со БИЛКО,, Разговор со Вера Мештеровиќ – Модел, Мис на Македонија

,,За мене љубовта значи безусловност, јас така ја перцепирам љубовта, како нешто кое е безусловно и тогаш е најчиста. Безусловно давање љубов без никакви очекувања да добиеш нешто за возврат....

ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ СЕСИИ ЗА ЛИЧЕН РАСТ И РАЗВОЈ ПО ПРОГРАМАТА ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, дел од учесниците кажаа:

ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ СЕСИИ ПО ПРОГРАМАТА за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, – Снежана Билко дел од учесниците кажаа: 1. Дали сте задоволни од индивидуалните сесии...

Учесниците од Обуката за личен раст и развој ,,Трансформирај се себеси,,кажаа…

Катерина Дунимаглоска Ѓоргиовска – педагог, м-р по човечки ресурси Би сакала да ја искажам мојата огромна благодарност до Снежана Билко и нејзината обука за личен раст и развој ,,Трансформирај се...

Пакет индивидуални сесии по програмата за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,,

Индивидуалните сесии по програмата ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, се наменети за сите оние кои имаат потреба од советување, консултации и водење во целокупниот процес на нивниот личен и...