Category: Разно

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко – Дали се сметате себеси за потенцијален личен тренер? – Дали имате потенцијал и талент во вас кој чека на...

,,Јас Можам,, – Мотивациски Семинар со Снежана Билко 20.04.2018 – Скопје

    Мотивациски Семинар со СНЕЖАНА БИЛКО -,,ЈАС МОЖАМ,, Почитувани, Ве поканувам на мојот следен мотивациски семинар под наслов ,,ЈАС МОЖАМ,, на 20.04.2018 во ,,Хотел Сквер,, – Скопје, со почеток...

Како да ги отстраните сите негативности во вашиот живот

Дури и доколку сте многу позитивна личност и напорно работите на тоа да имате позитивни чувства во врска со вашите цели кои сакате да ги остварите, ќе сфатите колку е...

Се во Универзумот е енергија со своја вибрација

Се во Универзумот е енергија и се вибрира. Нивото на вибрацијата се вика фрекфенција.  Се што гледате во овој момент има свое ниво на вибрација (фрекфенција). Димензијата во која што...

Зошто не треба да ги откривате вашите планови и желби на другите луѓе

Дали сте забележале дека јавноста многу малку знае за животите на вистински богатите и успешни луѓе? Тие имаат приватни авиони и вили на егзотични места од светот, а од друга...

Доколку сме постојано негативни и се жалиме, со тоа во нашиот живот привлекуваме повторно иста состојба

Ако сме секогаш негативни и се жалиме со тоа во животот привлекуваме уште повеќе проблеми и така се вртиме во круг. Кога ќе ги измениме нашите мисли и зборови, отвараме...