Category: Разно од Вортекс

Учесниците од Обуката за личен раст и развој ,,Трансформирај се себеси,,кажаа…

Катерина Дунимаглоска Ѓоргиовска – педагог, м-р по човечки ресурси Би сакала да ја искажам мојата огромна благодарност до Снежана Билко и нејзината обука за личен раст и развој ,,Трансформирај се...

Пакет индивидуални сесии по програмата за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,,

Индивидуалните сесии по програмата ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, се наменети за сите оние кои имаат потреба од советување, консултации и водење во целокупниот процес на нивниот личен и...

Програма за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, – Снежана Билко

Програмата за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, е искреирана и создадена од Мотивацискиот говорник и духовен тренер Снежана Билко. Оваа програма е наменета за сите оние...

MIRACLE LADIES WORKSHOP – Сертифицирана Духовна Работилница за прв пат во Македонија – 15.12.2018

Прв пат во МАКЕДОНИЈА!!! СЕРТИФИЦИРАНА РАБОТИЛНИЦА СО НАЈГОЛЕМИТЕ И НАЈПОЗНАТИ БАЛКАНСКИ ИМИЊА ВО ДОМЕНОТ НА ДУХОВНИОТ И ЛИЧЕН РАСТ И РАЗВОЈ MIRACLE LADIES WORKSHOP 15.12.2018 ,,Хотел Порта,, – Скопје 10:00ч...

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко

Обуки за лични тренери и мотивациски говорници со Снежана Билко – Дали се сметате себеси за потенцијален личен тренер? – Дали имате потенцијал и талент во вас кој чека на...

5 Причини зошто да бидете позитивни

Еволуциски е покажано дека е особено значајно постоењето на полните емоции во нашиот сопствен живот. Свое значење во човековиот развој како пријатните така имаат и непријатните емоции. Клучниот фактор за...

Како да ја зголемите вашата самодоверба

Самодовербата се стекнува со искуство. За да имате самодоверба во готвење треба да почнете да готвите. Да имате и да правите грешки и со самото тоа се стекнува искуство и...

Како да ги отстраните сите негативности во вашиот живот

Дури и доколку сте многу позитивна личност и напорно работите на тоа да имате позитивни чувства во врска со вашите цели кои сакате да ги остварите, ќе сфатите колку е...