Author: Снежана Билко

MIRACLE LADIES WORKSHOP – Сертифицирана Духовна Работилница за прв пат во Македонија – 15.12.2018

Прв пат во МАКЕДОНИЈА!!! СЕРТИФИЦИРАНА РАБОТИЛНИЦА СО НАЈГОЛЕМИТЕ И НАЈПОЗНАТИ БАЛКАНСКИ ИМИЊА ВО ДОМЕНОТ НА ДУХОВНИОТ И ЛИЧЕН РАСТ И РАЗВОЈ MIRACLE LADIES WORKSHOP 15.12.2018 ,,Хотел Порта,, – Скопје 10:00ч...

,,Разговори со БИЛКО,, – Разговор со Ирена Христовска – претседател на Слоп Пенсатори, професор, едукатор и говорник

На самиот почеток би сакала да ти се заблагодарам што веднаш ја прифати мојата покана за овој наш заеднички разговор. Ретки се душите во Македонија кои работат на личниот раст...

Визуелизации

Визуелизацијата не е некоја посебна метода која ја нема секој. Секој има способност да визуализира. Една од најинтересните работи е дека двајца различни луѓе никогаш нема да замислат некоја работа...

Интервју со Рисима Рисимкин

Интервју со Рисима Рисимкин- македонски истакнат кореограф, уметнички директор на ‘’ ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ” и уметнички директор и оснивач на ‘’СКОПЈЕ ТАНЦОВАТА АКАДЕМИЈА’’ при ‘’ESRA’’Универзитетот.

Интервју со Васил Зафирчев – Актер и Уметнички директор на Велешкиот Театар

ВАСИЛ, ми претставува огромно задоволство што оваа моја покана да бидеш дел од нашето второ интервју ја прифати веднаш знаејќи колку си преокупиран со многу обврски во моментов. Како воввед...

Интервју со Билјана Басмаџиева и Бобан Ковачевски

Билјана Басмаџиева – балетски уметник, солист во Македонска Опера и Балет и Бобан Ковачевски – првенец, балетски уметник во Македонска Опера и Балет Голем предизвик е секое подготвување на улогата,...

Интервју со Мелита Ракичевиќ

“Среќа…Среќа е да се препознаеш себеси и да живееш во свој изграден свет, полн со љубов, мали, ситни нешта кои ќе те развеселуваат, да си слободен, да не им робуваш...

Интервју со  Богдан Илиевски  –   “Бетмен Велит” – Колумнист, Блогер

‘’Абе, џабе излегуваш ако правиш глуп и досаден муабет 🙂 Не знам за луѓето, јас оние луѓе кои сакам да ги гледам ги гледам. Со некои дури и се договарам...

ИНТЕРВЈУ со Војо Цветановски – Дипломиран пантомимичар и театарски режисер

Она што мене ми значи и ми го овозможува музиката во животот е откривањето на моите притаени страсти и моите одделени улоги кои ги играм во овој живот. Без музиката...