Author: Снежана Билко

Пакет индивидуални сесии по програмата за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,,

Индивидуалните сесии по програмата ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, се наменети за сите оние кои имаат потреба од советување, консултации и водење во целокупниот процес на нивниот личен и...

Разговори со Билко – Разговор со Душан Благојевиќ – Автор, Говорник и Тренер за личен раст и развој од Белград, Србија

РАЗГОВОРИ СО БИЛКО – Разговор со Душан Благојевиќ – Автор, Говорник и Тренер за личен раст и развој од Белград, Србија На самиот почеток би сакала да ти се заблагодарам...

Програма за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, – Снежана Билко

Програмата за личен раст и развој ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, е искреирана и создадена од Мотивацискиот говорник и духовен тренер Снежана Билко. Оваа програма е наменета за сите оние...

MIRACLE LADIES WORKSHOP – Сертифицирана Духовна Работилница за прв пат во Македонија – 15.12.2018

Прв пат во МАКЕДОНИЈА!!! СЕРТИФИЦИРАНА РАБОТИЛНИЦА СО НАЈГОЛЕМИТЕ И НАЈПОЗНАТИ БАЛКАНСКИ ИМИЊА ВО ДОМЕНОТ НА ДУХОВНИОТ И ЛИЧЕН РАСТ И РАЗВОЈ MIRACLE LADIES WORKSHOP 15.12.2018 ,,Хотел Порта,, – Скопје 10:00ч...

,,Разговори со БИЛКО,, – Разговор со Ирена Христовска – претседател на Слоп Пенсатори, професор, едукатор и говорник

На самиот почеток би сакала да ти се заблагодарам што веднаш ја прифати мојата покана за овој наш заеднички разговор. Ретки се душите во Македонија кои работат на личниот раст...

Визуелизации

Визуелизацијата не е некоја посебна метода која ја нема секој. Секој има способност да визуализира. Една од најинтересните работи е дека двајца различни луѓе никогаш нема да замислат некоја работа...

Интервју со Рисима Рисимкин

Интервју со Рисима Рисимкин- македонски истакнат кореограф, уметнички директор на ‘’ ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ” и уметнички директор и оснивач на ‘’СКОПЈЕ ТАНЦОВАТА АКАДЕМИЈА’’ при ‘’ESRA’’Универзитетот.

Интервју со Васил Зафирчев – Актер и Уметнички директор на Велешкиот Театар

ВАСИЛ, ми претставува огромно задоволство што оваа моја покана да бидеш дел од нашето второ интервју ја прифати веднаш знаејќи колку си преокупиран со многу обврски во моментов. Како воввед...

Интервју со Билјана Басмаџиева и Бобан Ковачевски

Билјана Басмаџиева – балетски уметник, солист во Македонска Опера и Балет и Бобан Ковачевски – првенец, балетски уметник во Македонска Опера и Балет Голем предизвик е секое подготвување на улогата,...

Интервју со Мелита Ракичевиќ

“Среќа…Среќа е да се препознаеш себеси и да живееш во свој изграден свет, полн со љубов, мали, ситни нешта кои ќе те развеселуваат, да си слободен, да не им робуваш...